Безплатна доставка до 2 дни

0899 02 20 30 / 0899 01 20 30
office@climasystems.bg

Купуване на правилния климатик – лесно е с Сlima systems

Ако ви е омръзнало времето у дома ви да не зависи у вас, значи вече сте осъзнали нуждата си от закупуване на климатик. Това обаче не е толкова лесна задача, дори напротив – тя изисква да сте много информирани и внимателно да подберете това, което ви е необходимо.

За жалост, невинаги в магазините можете да получите 100% качествено обслужване и твърде високо ниво на компетенция, така че трябва добре да проучите откъде точно да потърсите мечтания от вас уред. Ние лично ви преоръчваме екипа на Clima systems – безапелационен лидер в продажбата на климатици! А защо го препоръчваме?

Първо, защото така много лесно ще намерите най-добрите климатици в Бургас и региона на промоция. Второ, защото тяхното качество е наистина високо. По този начин ще се сдобиете с техника, която ще издържи изпитанието на времето и ще ви помогне години наред да имате точно такава температура у дома, каквато желаете.

Трето, също много важно, че самото обслужване. Clima systems разполага с невероятен екип от професионалисти, който знае какво прави и ще ви помогне да се справите с всички ваши затруднения или неизвесности. Има много причини да изберете този магазин, когато търсите климатици в Бургас, но и ще намерите: климатици на промоция, климатици на изплащане и изобщо всякакви уреди, които отговарят на вашите желания и възможности.

А ето и топ съветите за избор на правилния климатик

Размер на стаята и капацитет на климатика

Ако закупите климатик с по-нисък от необходимия капацитет, ще го накарате да консумира много повече енергия, за да осигури необходимото охлаждане или затопляне на помощението. Модулите с по-нисък капацитет могат да ви спестят капиталови разходи, но ще увеличат  потреблението на електроенергия. Освен това така ще намалее и продължителността на живота на уреда, категорични са специалистите.

Ако обаче закупите уред с по-висок от необходимия капацитет, ще платите повече на момента, като освен това ще получавате и по-големи сметки за мощност. Затова е от критична важност да вземете ясно предвид съотношението между размера на стаята и капацитета на климатика, който купувате, за да не бъдете ощетени откъм сметки или начални разходи по какъвто и да било начин.

Оценки за енергийна ефективност

За да ви е по-лесно да си закупите енергийно ефективен климатик, можете да проучите каква е оценката на даден модел по този показател. Има много рейтингови методологии, които могат да ви помогнат в това отношение, така че никакъв не е трудно да вземете информиран и професионален избор.

Решението трябва да се основава главно на модела на ползване.

Обърнете внимание на условията за закупуване

Всъщност най-важното нещо при покупката на климатик е да попаднете на качествена фирма със съвестен екип, който ще ви помогне да намерите най-доброто за себе си и ще ви консултира и насочва абсолютно правилно във всеки един етап от проучването на покупката. Освен че трябва да се стараете да намирате обслужване на най-високо ниво, трябва добре да проучвате условията за закупуване.

Внимателно слушайте и четете всеки дребен шрифт. Запознавайте се с всяко изискване на магазина, от който купувате и вижте какви са правилата за връщане или замяна на артикула. Дори да сте направили най-добрия избор за климатик, все пак всичко се случва и е напълно възможно да поискате връщане, замяна или друга подобна услуга. Много е важно да знаете, че магазинът винаги ще бъде на разположение за вас, когато имате нужда от каквато и да е помощ – в крайна сметка така се крепят ценни взаимоотношения между продавач и купувач и всички страни остават доволни.

Именно отлично качество, висок клас продукти и компетентно обслужване ви предлага Clima systems, така че не се колебайте да научите повече за техните стоки и услуги. Търсите най-добрите климатици в Бургас и региона? Е, не се тревожете – вече ги намерихте.

Вашият коментар

Последвайте ни или запишете своя имейл, за да получавате информация за промоции